Melcon Ráðgevandi verkfrøðingar bleiv sett á stovn í 1989 av Martin Erik Leo 

Martin  Erik Leo er útbúgvin verkfrøðingur og hevur drúgvar royndir royndir innan yrkið, og hevur Martin E. Leo seinastu árðini verið partur av teimun mest spennandi og avbjóðandi verkætlanum  í Føroyum

Okkara aðalmál er at veita kundum okkara eina dygga og góðskusinnaða tænastu, har serligur dentur verður lagdur á, at tíðarætlan og kostnaðarætlan skulu halda.

Virkið er ráðgevandi verkfrøðingavirki, sum veitir ráðgeving innan hesi øki:

 • HVS-skipanir
 • Ventilatiónsskipanir
 • CTS-skipanir
 • Vatnveitingar og vatnreinsiverk
 • Kloakkleiðingar og kloakkreinsiverk
 • Fjarhitaskipanir
 • Sprinklaraskipanir
 • Køvigass-skipanir
 • Orkusparandi tiltøk
 • Prosjekteringsleiðsla
 • Byggileiðsla
 • Útstykkingar
 • Kirkjugarðar

Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Rådet for Bæredygtigt Byggeri er en non-profit medlemsorganisation sat i verden for at fremme bæredygtighed i bygge- og ejendomsbranchen. Gennem høj faglighed, erfaring og en stærk forankring i branchen, skaber vi dokumenteret bæredygtig udvikling.

Sammen med vores medlemmer insisterer vi på en effektiv overgang til en mere bæredygtig bygge- og ejendomsbranche. Vi arbejder for at fjerne de barrierer, som står i vejen for en bæredygtig omstilling. Sammen gør vi den danske bygge- og ejendomsbranche til et forbillede, som resten af verden kan lære af.

Vi befinder os midt i en række akutte kriser, og her bærer vi i bygge- og ejendomsbranchen en stor del af ansvaret. Byggeri og bygninger står for ca. 30 % af Danmarks samlede CO2-udledning. Vi tærer på jordens ressourcer. Vi skader biodiversiteten. Samtidig former vi også vores byer og skaber hjem, skoler og arbejdspladser.

I Rådet for Bæredygtigt Byggeri kæmper vi for at udvikle en bygge- og ejendomsbranche, som agerer med hensyn til mennesker og de planetære grænser. En bygge- og ejendomsbranche, der skaber sunde og holdbare byer og bygninger med mindst mulig klimapåvirkning. En bygge- og ejendomsbranche, der træffer bæredygtige valg.

Vi skaber rammerne for det gode liv – nu og i fremtiden.

Danske Bygningskonsulenter

Foreningen Danske Bygningskonsulenter er en non-profit brancheforening for fagfolk, der arbejder med tæthedsmåling, energimærkning, huseftersyn (Tilstandsrapporter og El-eftersynsrapporter) og BedreBolig.

Foreningen formidler information om konsulentydelser og rådgivning omkring byggeri og bygninger til alle, der måtte ønske det.

Det sker igennem etablering af branchestandarder for arbejdets korrekte udførelse og gennem kursusaktivitet, medlemsmøder, informationsaktiviteter og påvirkning af lovgivningsarbejde.

Foreningen arbejder for, at der stilles krav til kvaliteten af det arbejde, branchen udfører, så myndigheder og bygherrer kan være trygge ved, at en bygning opfylder alle krav og forventninger.

På samme måde arbejder foreningen også for, at myndighederne højner kvaliteten i uddannelsen af konsulenterne og indfører strammere sanktioner over for eventuelle brodne kar i branchen. Vi arrangerer forskellige aktiviteter for at kunne efterleve dette, find dem her.

Desværre eksisterer der ingen klageinstans for bygningsejere eller konsulenter mht. trykprøvningsrapporter. Derfor arbejder foreningen i samarbejde med andre brancheorganisationer på at få myndighederne til at etablere en klageinstans. Indtil dette sker, tilbyder foreningen sine medlemmer at vurdere konkrete rapporter samt orientere de relevante myndigheder, hvis det vurderes, at der er begået faktuelle fejl.

Ætlanir um at byggja?
Lat okkum hjálpa tykkum!

Vit bjóða okkum m.a. at gera orkurammuútrokningar, tekningar til byggiloyvir, tættleikakanningar og umsóknir til byggiloyvir.

Vit veita eina fakliga sterka tænastu, har samstarvið, kundin og uppgávan er í fokus. Samstundis, eru orkusparingar og umhvørvisloysnir miðdepilin í okkara virksemi.

Ynskir tú at hoyra nærri um okkara tænastur?